perjantai 23. toukokuuta 2014

Helleherkku

Mikä päivä takana! (tai no eihän se oo vielä edes ohi!) Koko päivänä en oo oikeestaan ees tehny kummempia paitsi no, nauttinu elämästä! Oon lukenu kaikkia uusimpia lehtiä, hoitanu sellasia hommia, joita en oo muuten kerenny tekemään, käyny cross training tunnilla, lenkillä koiran kanssa, nauttinu helteestä, nauttinu kotona olemisesta (lista vaan jatkuu..)
Helle on myös saapunu tänne ja tuntuu melkeen, että olis ulkomailla! Helteellä pitää muistaa huolehtia nestetasapainosta ja juoda PALJON. Helteellä pitää myös muistaa syödä, vaikka ei välttämättä tekiskään hirveesti mieli. Ainakin jonkun kylmän smoothien voi kulauttaa kurkusta jos muu ei mee! (and that's fine with me)

Itse ja varmaan kuten suurin osa kaipaa hellepäivänä jotain viilentävää. Tästä reseptistä on kehittynyt lempihellevälipalani. Itse tekemiseen ei kulu aikaa lähes ollenkaan aikaa, valmisteluun jonkun verran. Jos pakastimessa ainesosia on aina, niin voit valmistaa herkun aina kun sitä tekee mieli, tai kun helle iskee.

Valmistamiseen tarvitset aika tehokkaan blenderin tai sauvasekoittimen. Itse olen kerran tätä tehdessä rikkonut sauvasekoittimeni, sillon tosin aineet olivat todella jäässä.

Vesimelonislushy (yhdelle tai kahdelle)

2 jäistä banaania
4 dl jäistä vesimelonia

- Pakasta ensin molemmat ainesosat (esim. yön yli)
- Ota sulamaan ne reilu puoli tuntia ennen
- Blendaa jonkun verran sulaneet ainesosat tehokkaalla sauvasekoittimella tai blenderissä
- Laita korkeaan lasiin tms, voit laittaa sekaan vielä esimerkiksi pähkinöitä tai marjoja
- Nauti!"Enjoy this moment. For this moment is your life."

Rakkaudella, ElliEi kommentteja:

Lähetä kommentti