maanantai 13. huhtikuuta 2015

Enjoy it. Because it's happening.

Viikko sitten viikonloppuna istuttiin Saran kanssa meillä pöydän ääressä, ja fiilistellessä elämää jaettiin omia (ja yhteisiä) unelmia - meidän sanoin pidettiin jonkinlainen unelmakonsultaatio.

Yhtenä unelmana oli omien brunssien järjestäminen isommalle porukalle yhdessä. Unelma tuntui jollain tapaa äärettömän kaukaiselta, melkein sellaiselta, että realistisesti kyseinen unelma voisi toteutua parin kuukauden viiva vuoden sisällä/päästä.

Unelman jakaessa ääneen unelma kuitenkin konkretisoitua ihan oikeaksi tavoitteeksi, ja tarvittava työn tavoitteen saavuttamiseksi starttasi kerto heitolla. Parin päivän sisällä olimmekin jo sopineet kuviot selviksi ja saimme järkättyä brunssipaikan.


Viime viikkona vietimme lähes joka illan yhdessä sumplien brunssia yhdessä kahvi-(mulla tee)kupposten äärellä - laskelmoimista, lisää unelmoimista, luovuuden kukkimista inspiroivassa ympäristössä, lukuisia unelmakonsultaatioita ja asioiden pohtimista.

Viime viikon lopussa Facebookiin ilmestyi tapahtuma 'Saran ja Ellin brunssista' Ruplassa. 
Menu on tosiaan kokonaan mun ja Saran yhdessä suunnittelema, yhdessä rakkaudella ja intohimolla valmistettu, gluteeniton ja vegaaninen ja ruoat on valmistettu tietenkin ilman valkoista sokeria. 

Brunssilla tarjoillaan muun muassa tuoretta leipää, kermaista perunasalaattia ,raakapastaa, raakabrownieta ja Snickers-herkkua sekä paljon muuta.


Brunsseja järjestetään:

sunnuntaina 19.4 klo. 12:00 (kattaus täynnä), 14:00 (mahtuu vielä)
sunnuntaina 26.4 klo.12:00
vappupäivänä 1.5 klo. 12:00 erityisellä vappu-menulla piknik-meiningillä
äitienpäivä sunnuntaina 10.5 klo. 12:00 erityisellä äitienpäivä-menulla

...ja lisää tulossa

Lisätietoa löytyy Facebookista, ja brunsseista varaukset
 osoitteeseen sarapeltola@hotmail.com tai numeroon 045 631 2799.


Ja lopuksi postauksen tärkein pointti:

  Uskokaa unelmiinne. Uskokaa itseenne. Sillä pääsee jo pitkälle.


"Trust in dreams. for in them is the hidden gate to eternity." -Kahlil Gibran

Rakkaudella, Elli

2 kommenttia:

 1. Wau ihan mieletöntä! Onneks olkoon ja tsemppiä kattauksiin! (:

  PS. Tuun aivan hyper onnelliseks ku luen tätä sun blogia. Sun kirjotuksista hehkuu elämän ilo ja nautinto. Ja kaikki se mitä teet nykyään jajaja dkduflfbdj!!!!! Oon niin onnellinen että olet alkanut todellakin elämään elämää josta sä nautit! <3 todistat mulle että on mahdollista parantua syömishäiriöpaskasta ja sen takia oot mun roolimalli. ;) iso hali sulle, toimit tiettämättäs mun päivän säteenä vieläkin rakas! <3
  T: 2012 U1&U2 kesä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos ihan super paljon sun viestistä!<3 Syömishäiriöstä parantuminen on tosiaan mahdollista, koska kaikki on mahdollista. Elämä on avoin mille vaan - tärkeintä on uskoo omaan onnistumiseen ja työskennellä päivittäin unelmien eteen: tää pätee kaikessa, elämässä ylipäätänsä ja myös sh:stä parantumisessa. Ihanaa päivää sinne sulle ja kiitos vielä kauniista sanoista.<3

   Poista