sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Kippo kiposta

Oletteko jo sattuneet käymään Forumin yläkerassa tai Iso Roballa
 sijaitsevassa kahvila Kipossa? Mikäli ette, niin suosittelen kovasti. 
Se kuuluu nimittäin ehdottomasti lempikahviloideni listalle.

Ihastuin Kippoon jo ensikerralla parisen vuotta sitten. Kahvilan ideologia on omasta mielestäni tärkeässä osassa Kipon suosiota ja myös yksi syy, miksi se on yksi lempikahviloistani; Kipossa tarjotaan luomua, vegetaarista ja laadukasta ruokaa ja juotavaa. Kaikki tilattavat tuotteet valmistuvat myös nopeasti, joten kahvila sopii kiireisenkin arkeen loistavasti!

Zohan leipä mansikka-kookosmehun kanssa.

Aluksi Kippo tarjosi lähinnä frozen jogurttia, tosin herkullista sellaista, mutta sitemmin tarjonta on laajentunut monipuolisiin smoothieisiin, mehuihin ja ihaniin, paniineita muistuttaviin rapeisiin leipiin.

Parasta Kipossa on mielestäni se, kuinka hyvin asiakkaat huomioidaan - leivän saa gluteenittomana pyydettäessä ja frozen jogurttia saa myös kasviperäisenä. 

Vegaanista frozen jogurttia, kyllä kiitos.

Leipien täytteet ovat myös innostavan kekseliäitä ja oma ehdoton lempparini on kuvan Zohan leipä, joka sisältää hummusta, avokadoa, omenaa, inkivääriä, ruocolaa ja tofua, nam sanon minä!

Itse tilaan yleensä joko leipä-mehuyhdistelmän tai soija-vanija-frozen jogurtin mansikoilla, kaakaonibseillä ja cashewpähkinöillä. Ennen Kipon lisukkeisiin kuului myös maapähkinävoi, mutta nykyään sitä ei enää taida saada, harmi.


"Every time you buy organic, you're persuading more farmers to grow organic."

Rakkaudella, ElliEi kommentteja:

Lähetä kommentti