Sunnuntai aamu alkoi ihanalla tavalla - kaikki muut nukkuivat, sain lukea aamulehden rauhassa,
juoda teetä, venytellä auringon paisteessa, valmistaa äiskälle brunssin, nauttia aamupalan ulkona...
Muuta en olisi kaivannutkaan.
Sunnuntai jatkui ihanana kesäpäivänä meren rannalla.
Auringonottoa, kirjojen lukua, rentoutumista, ihan vaan olemista.
Merellä on kummallinen kyky - se saa rauhoittumaan ja unohtamaan arkiset asiat, se saa unelmoimaan.
Voisin istua ja katsella merta ja sen aaltoja ikuisuuden, niin ihanaa se on.
Kuuma ilma-ala sai myös mieleen alkukesän Rooman matkan
ja siellä syntyneen rakkauden Gingerin salaattiin.
Sunnuntai illalliseksi päätin tehdä oman version siitä.
Salaatin maku oli jopa harmittavan samanlainen mitä Roomassa
(ikävä Roomaa kasvoi potenssiin sata)
Salaatit ovat mielestäni kesäruokaa parhaimmillaan.
Salaatti on ihanan kepeä ja raikas ja sen valmistaminen on myös nopeaa, vain ainekset täytyy ostaa.
salaattisekoitusta (rucolaa, jäävuorisalaattia..)
vihreää omenaa siivuina
saksanpähkinöitä
vuohenmaitojuustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja
ohuen ohut kalkkunasiivuja (savustettu)
päälle: ekstraneitsytoliiviöljyä/avokadoöljyä tms
- Ainekset vaan sekaisin ja nauttimaan! (mieluiten ulkona)
Sunnuntai illan ratoksi vielä rentouttava iltakävely auringon laskussa koiran kanssa.
En olisi voinut toivoa parempaa sunnuntaita.
"There is always something to be thankful for."
Rakkaudella, Elli
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti