Toisena pääsiäispäivänä kokkailtiin tyttöjen, Saran ja Ainon, kanssa,
fiilisteltiin elämää teekupposten äärellä, napsittiin muutamia kuvia
ja puhuttiin, puhuttiin ja puhuttiin.
fiilisteltiin elämää teekupposten äärellä, napsittiin muutamia kuvia
ja puhuttiin, puhuttiin ja puhuttiin.
Laatuaikaa tärkeiden kanssa, mikä ettei.
Ruoaksi yhteisvoimin valmistui wokkityylinen seos, jossa oli yksinkertaisesti kaikkea hyvää.
Wokin kaveriksi hyörytimme (loppuen lopuksi paistoimme) parsakaalia ja koristelimme annokset tuoreella basilikalla. Paras tapa lopettaa mini pääsiäisloma.
Wokin kaveriksi hyörytimme (loppuen lopuksi paistoimme) parsakaalia ja koristelimme annokset tuoreella basilikalla. Paras tapa lopettaa mini pääsiäisloma.
Hyvänmielen wokki ala Sara, Aino ja Elli
tomaattisosetta
kikherneitä
kesäkurpitsaa
sipulia
purjosipulia
ruususuolaa
oreganoa, tai jotain muuta yrttiä (provence mix, basilika..)
lisäksi: mustariisipastaa ja höyrytettyä parsakaalia, basilikaa ja salaattia
- Kuullota sipuleita ja vihanneksia kookosöljyssä.
Lisää haluamiasi mausteita ja suolaa. Lisää tomaattisose ja anna hautua.
- Sillä aikaa kun kastike porisee ja valmistuu, valmista pasta ja höyrytä parsakaali.
- Lisää tomaattikastikkeen joukkoon kuivattuja yrttejä, maista.
Sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon ja koristele annokset basilikalla. Nauti.
Rakkaudella, Elli
Ihania kuvia teistä ja ruoka näyttää ihanalle! En malta odottaa teidän brunssia :)
VastaaPoistaKiitos!!<3 mäkään en malta odottaa!:D
Poista