Viikko sitten vietettiin ravintolapäivää, jossa olin itsekin ekaa kertaa mukana
- vieläpä ihan tiskin takana!
Rakastan ravintolapäivänä vallitsevaa hyvää fiilistä ja yhdessä tekemisen meininkiä.
Lisäksi ravintolapäivä on loisto mahdollisuus kokeilla omia kahvilanpitokykyjä
ja yksinkertaisesti vain pitää hauskaa ja nauttia!
Ravintolapäivä starttasi kello seitsemän pannari(lettu?)brunssilla Saran kanssa
ja matka jatkui kirkkaassa auringonnousussa kohti Helsinginkatu 16:a, Ruplaa.
Perille päästyämme viimeistelimme kaiken ja laitoimme superherkullisen näköiset tarjoilut esille.
Itse valmistin ravintolapäivää varten raakabrownieita ja smoothiet olivat omaa käsialaa.
Muita raakaherkkuja oli mansikkasuukot, kakut, tryffelit ja energiapatukat sekä erilaiset spesiaaliherkut, kuten suklaamousse ja hedelmäkipot raakakinuskikastikkeella.
Kokonaisuudessaan ravintolapäivä onnistui todella nappiin ja porukka tuntui viihtyvän.
Herkkujakin kehiteltiin extempore lisää suurehkon menekin vuoksi ja hauskaa oli.
Seuraavaa ravintolapäivää odotellessa!
"Do it with passion or not at all."
Rakkaudella, Elli
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti