sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Puolukkavispi(puuro)

Hetken hiljaisuus tullut tänne blogin puolelle. 
Syynä hiljaisuuteen on ollut lähinnä alituinen kiire kouluhommien
ja muiden projektien kanssa, myös aikaa itselle, omaan palautumiseen, on pitänyt jättää.


Olen tällä hetkellä mukana ihanan ja älyttömän inspiroivan Tuuli Kaunisluodon koutsaamassa Unelma Itsestä -valmennuksessa. Samalla toimin huhtikuuhun asti Unelma Itsestä -bloggaajana - osa postauksista ilmestyy siis Tuuli Kaunisluodon sivuille! Valmennuksen ideana on keskittyä kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiin ja tosiaan mennä kohti sitä "unelma itseään", eli parasta versiota itsestään. Unelma Itsestä -sivuilla on paljon infoa erilaisista upeista Tuulin valmennuksista. 

Tulevaisuudessa (tästä hetkestä lähtien) tulen myös kirjoittamaan entistä enemmän yhteistyökumppanini, GreenStreetin, blogiin. Tässä kevään mittaan on myös tulossa valtavasti kaikkia muita kivoja juttuja, joista tulen kertomaan sitten, kun niiden aika on. 

Omaa blogiani en tule kuitenkaan lopettamaan, vaan jatkan aktiivista päivittämistä ja Instagramin puolella lisäilen myös päivittäin kuvia nimimerkin @ellieearthling takaa. Olen kuitenkin ajatellut, että voisin myös jatkossa kirjoittaa ehkä jonkun verran myös omista urheiluistani muiden hyvinvointiaiheisten postausten ja tottakai myös reseptien lisäksi.


Nyt kuitenkin postauksen alkuperäiseen ytimeen, eli puolukkavispi(puuro)n reseptiin. Lapsena puolukkavispipuuroa tuli syötyä silloin tällöin, mutta itse vispipuuroa ei lautasella juurikaan näkynyt, koska se oli peitetty sokerikasan ja maidon alle. Omat makunystyräni ei mielellään vastaanottanut kirpeitä makuja, eikä ne oikein vieläkään sitä tee.
Niin greippi kuin puolukkakin tuottaa välillä päänvaivaa. 

Yhtenä päivänä tutkin kuitenkin pakastinta, josta löytyikin useampi pussi puolukoita. Siitä lähtien, olen sekoittanut niitä silloin tällöin smoothieiden joukkoon yrittäen samalla totutella kirpeämpiin makuihin. Vieläkin kuitenkin tarvitsen puolukoiden kaveriksi vähintään banaanin tai taateleita, jotta ne maistuisivat. Tässä tuleekin oma versioni puolukkavispi(puuro)sta.


Puolukkavispi (1:lle)

*1 kypsä banaani
1 kypsä avokado
1-2 dl jäisiä puolukoita
noin 1 rkl agave-siirappia
halutessa pari tuoretaatelia

lisäksi: kookos- tai mantelimaitoa ja ripaus kookossokeria

*Itse käytin pakastettuja banaanipaloja,
 jotka otin sulamaan noin puoli tuntia ennen herkun valmistusta.

- Blendaa kaikki ainekset yhteen. Maista. Kaada astiaan, 
ripottele päälle kookossokeria ja nauti suu irvessä.


"It's actually kinda good."

Rakkaudella, Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti